Fall 2007 Examination Dates and Times

Course/Exam	Duration	Date	Time
Exam P: Probability*	3 hours	Various	Various
Exam FM: Financial Mathematics*	2 .5 hours	Wednesday, Nov 7	8:30AM-11:00AM
Exam MLC: Actuarial Models – Life Contingencies Segment	3 hours	Tuesday, Nov. 6	8:30AM-11:30AM
Exam MFE: Actuarial Models – Financial Economics Segment	2 hours	Tuesday, Nov. 6	1:30PM-3:30PM
Exam C: Construction and Evaluation of Actuarial Models*	4 hours	Monday, Nov. 5	8:30 AM – 12:30 PM
FAP	2 hours	Various	Various
Financial Economic Theory Exam (Finance/ERM/Investments)	6.5 hours	Thursday, Nov. 1	8:30AM – 11:45AM and 1:30PM–4:45PM
Group & Health Design & Pricing (DP) Exam	6.5 hours	Thursday, Nov. 1	8:30AM – 11:45AM and 1:30PM–4:45PM
Individual Life and Annuities Design and Pricing (DP) Exam, U.S. and Canada	6.5 hours	Thursday, Nov. 1	8:30AM – 11:45AM and 1:30PM–4:45PM
Retirement Benefits Design and Pricing (DP), U.S.	3 hours 45 minutes	Thursday, Nov. 1	8:30AM – 12:15PM
Retirement Design and Pricing (DP), Canada, Segment A	4 hours 45 minutes	Thursday, Nov. 1	8:30AM – 1:15PM
Retirement Design and Pricing (DP), Canada, Segment B	1 hour 45 minutes	Thursday, Nov. 1	2:00PM-3:45PM
EA-2, Segment A	4 hours	Friday, Nov. 2	8:30-12:30PM

^{*}Exams P, FM and C are identical to the CAS Exams 1, 2 and 4 respectively.